sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kukkia ja kirppislöytöjä


Viikonloppu on mennyt kevätflunssaa vastaan taistellessa. Reseptiksi itselleni määräsin ison nipun tuoreita neilikoita sekä rennon kirppiskierroksen.

Viikonlopun flunssateemaan sopivia vanhoja apteekkipulloja löytyi Lahden Lanttilasta ihan kohtuullisen hintaan 25€/kpl. Vinkkinä Lahdessa liikkuville: näitä jäi sinne ainakin kymmenen!

Toinen asia, jota olen pitkään kirpputoreilta etsiskellyt on 50-luvun rottinkitarjotin. Kyseinen esine on minulle silkkaa nostalgiaa, sillä Isomummoni kattoi aina itse leipomansa pikkuleivät juuri tuollaiselle tarjottimelle. Tänään tarjottimia osui kohdalle kaksi ja kun en osannut valita ostin molemmat. Toisessa minua puhutteli  pyöreä muoto, kun taas pidän enemmän tuon neliskanttisen pilkullisesta lasista.

Eiköhän näiden löytöjen ja kevätauringon voimin flunssakin helpota. Mukavaa sunnuntaita!

some flowers and flea market finds.

2 kommenttia:

 1. Meillä on yksi, sellainen pienempi apteekkipullo. Olisi hauska tietää mitä myrkkyä siinä on ollut, kun ei nuo lyhenteet oikein mitään kerro.

  Teillä näyttää niin kivalta jo. Olen ihastunut tapettiin ja punaisten ja vihreiden yhdistelmiin, ne ovat aina olleet lemppareitani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Toisen pullon tekstiä onnistuin sen verran kääntämään että ilmeisesti ukonhattua on siinä ollut. Tänään kävin hakemassa vielä yhden pullon jossa luki parafiiniöljyä :)

   Poista